Cultură

Clubul Dramaturgilor poposeşte pe scena Valahului

Eveniment de excepţie la Teatrul Valah. Giurgiuvenii sunt invitaţi luni, 31  ianuarie, de la ora 18.00, la o seară specială alături de cei care alcătuiesc Clubul Dramaturgilor. O seară de neuitat pentru iubitorii de artă, asta promit cei care fac parte din renumitul Club, cât şi conducerea Teatrului Valah din Giurgiu. Directorul lăcaşului de cultură, Mircea M. Ionescu, își va lansa un volum, iar cei prezenţi vor putea urmări un spectacol-lectură de zile mari.

„Pentru prima dată în istoria Uniunii Scriitorilor, Clubul Dramaturgilor iese din București și va veni la Giurgiu. Va fi o seară de teatru care va începe cu lansarea volumului Dresorul lui Casanova, scris de Mircea M. Ionescu. Seara va continua cu spumosul club, care, de fiecare dată, a oferit o lectură de ținută”, a spus Ionescu.

Se va interpreta astfel „Coafura Sfinţilor” a autorului Adrian Christian Kuciuk, decan al Facultăţii de Ştiinţe şi Arte din cadrul Universităţii Gheorghe Cristea Bucureşti. Regia va fi asigurată de directorul Teatrului „Eugen Ionescu” din Slatina, Mihai Lungeanu. Actorii spectacolului lectură vor fi Constantin Cojocaru şi Vasile Toma.

Pe de altă parte, recent, directorul Teatrului Valah, Mircea M. Ionescu, a făcut un apel către public, atrăgând atenţia asupra faptului că dacă oamenii nu vin la spectacole, teatrul nu poate supravieţui. „Avem nevoie de spectatori. A început deja noua stagiune şi fără spectatori, teatrul moare”, a precizat directorul Mircea M. Ionescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!