Actualitate

Conducerea PNL Giurgiu susţine că, dacă procesul nu se desfăşoară rapid, locuitorii comunei Ulmi s-ar putea trezi cu doi primari

mustateaSituaţia de la ulmi, judeţul Giurgiu este tot mai încurcată. Liberalii au contestat în contencios administrativ ordinul prefectului de a-l suspenda din funcţie pe primarul de la Ulmi, Petre Nicolae, iar cei de la PNL Giurgiu vor acum un proces rapid. Aceasta, pentru a nu apărea o situaţie neprevăzută, cu doi primari ai comunei.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea, a precizat, în conferinţa de presă de miercuri, 4 septembrie, că procesul în cazul primarului de la Ulmi, Petre Nicolae, trebuie să se desfăşoare foarte repede. Aceasta, întrucât, potrivit legii administraţiei publice, ar trebui organizate alegeri pentru noua conducere a Primăriei comunei menţionate, în 90 de zile de la intrarea în vigoare a Ordinului dat de prefect.

Vă reamintim că printr-un ordin al prefectului judeţului, Lavinia Crişu, emis la jumătatea lunii august, Petre Nicolae a fost suspendat din funcţia de primar al comunei Ulmi. Aceasta, în baza unei decizii a Agenţiei Naţionale de Integritate. Inspectorii ANI au stabilit că Nicolae a fost incompatibil, în mandatul trecut, când deţinea funcţia de viceprimar, dar era şi administrator al unei firme. Liberalii giurgiuveni au criticat în multe rânduri măsura prefectului, pe care îl acuză de implicare politică în acest caz.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!