Actualitate

Cristache Căciulan este noul preşedinte al pensionarilor social-democraţi din municipiul Giurgiu

El a fost ales joi, 21 februarie, în urma unei Adunări Generale, iar subiectul a fost dezbătut în conferinţa de presă a social-democraţilor giurgiuveni, în aceeaşi zi.

Preşedintele organizaţiei judeţene a pensionarilor social-democraţi giurgiuveni, Dan Cristescu, a fost alături de colegul său, Cristache Căciulan, la întâlnirea cu presa locală. Cristescu a precizat că PSD Pensionari este în plin proces de reorganizare şi a vorbit despre evenimentul privind alegerea preşedintelui de la municipiu.

„Am avut parte de o prezenţă numeroasă şi plăcută, a fost, cu siguranţă un eveniment mult-aşteptat de noi. Au fost exprimate păreri şi expuse probleme ale pensionarilor giurgiuveni, la care sperăm să găsim soluţii alături de conducerea organizaţiei judeţene”, a spus Dan Cristescu.

La rândul său, noul preşedinte al pensionarilor PSD din municipiul Giurgiu, Cristache Căciulan a relatat faptul că la adunarea generală de joi, 21 februarie, au participat 125 de membri, iar întâlnirea a fost una fructuoasă.

„Ne aşteaptă o muncă grea, trebuie să reîntregim organizaţia de pensionari, vom organiza de asemenea, întâlniri periodice cu personalităţi din diverse domenii. Ne vom întâlni cu parlamentari, jurişti, doctori, sportivi. Asta, pentru a încerca să rezolvăm problemele noastre, ale pensionarilor”, a spus Cristache Căciulan.

El a spus şi că pensionarii social-democraţi din municipiul Giurgiu vor merge în excursii pentru a se întâlni cu ai lor colegi din judeţ.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!