Sport

CSS Giurgiu a învins BC Timba Timişoara

Prima partidă disputată în faţa propriilor suporteri în 2013 a coincis cu prima victorie pentru CSS Giurgiu în acest retur de campionat.

Baschetbaliştii antrenaţi de Chris Terrell au fost nevoiţi să tragă din greu pentru cele două puncte, nou-promovata Timba Timişoara dovedindu-se o nucă tare în ciuda faptului că este mai slab clasată decât formaţia de la malul Dunării.

Jocul a început sub semnul echilibrului, cele două formaţii împărţindu-şi cele două sferturi: 19-13 pentru giurgiuveni respectiv  24-17 pentru bănăţeni care au intrat la pauză cu un avantaj minim: 37-36.

Oaspeţii rezistă forcingului din sfertul trei, păstrându-şi avantajul de un punct înainte de intrarea în decisiv.

Gluma se îngroaşă în minutul 33 după ce bănăţenii se distanţează la şase lungimi şi par că au forţa să se impună. Nu a fost deloc aşa, Marcus Melvin, Petty Parrish şi Brian Burrell pe faza ofensivă respectiv Bryson McKenzie pe defensivă ajutând CSS-ul să reintre în joc şi să câştige 74-66.

Dezamăgit de evoluţia echipei sale din ultimele trei minute, atunci când bănăţenii n-au mai înscris deloc, antrenorul Bogdan Murărescu a spus că s-a repetat povestea din partida precedentă cu SCM Craiova

Cel mai bun marcator al partidei de sâmbătă a fost Marcus Melvin, noua extremă de forţă a giurgiuvenilor din acest retur reuşind 20 de puncte.

În urma acestei victorii, CSS Giurgiu se menţine pe locul 12 al clasamentului Ligii Naţionale, lupii acumulând 23 de puncte. În următoarea etapă, giurgiuvenii se deplasează la Craiova pentru jocul cu revelaţia acestui sezon SCM Craiova.

MARCUS MELVIN: Am avut câteva zile de antrenamente foarte bune şi am decis să intrăm pe parchet încrezători, să ne comportăm ca o echipă, să ne apărăm exact, să recuperăm şi să câştigăm

CHRIS TERRELL: Am simţit că au fost multe momente în care ne-am apărat bine numai că mingea sărea în diferite direcţii, nu puteam pune mâna pe ea. În ultimul sfert însă, odată ce am reuşit să recuperăm, am trecut peste adversar.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!