La zi

Cum să luăm fonduri nerambursabile de la Guvern?

De multe ori acuzăm instituţiile statului de slabă mediatizare a măsurilor ce pot veni în sprijinul mediului de afaceri. Şi în multe cazuri avem şi dreptate.

Informaţiile ajung greu, chiar şi prin atâtea căi de comunicare disponibile, iar de cele mai multe ori nu primim lămuriri şi date concrete care să ne fie de folos. Orice mână de ajutor întinsă noilor întreprinzători sau oamenilor de afaceri deja instalaţi pe piaţă este binevenită, mai ales când cineva te învaţă şi ce fonduri nerambursabile poţi să atragi, dar şi cum.

Astfel că timp de două zile, Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius Giurgiu se va transforma în locul de întâlnire dintre cei care vor să îşi deschidă sau să îşi dezvolte afaceri existente şi cei care îi şi învaţă cum.

Împreună cu OTP IMM şi alţi parteneri din sfera instituţiilor publice şi a ONG-urilor, Centrul de Afaceri organizează miercuri şi joi, de la ora 11.00, două zile de informare, după ce mâine, la prima oră, toţi partenerii vor semna un protocol de colaborare la Primăria Municipiului Giurgiu.

Prin aceste acţiuni de informare, CAT Giurgiu vine în întâmpinarea celor care sunt interesaţi de atragerea de fonduri pentru punerea pe picioare a diferitelor idei de afaceri, sau a celor care deja deţin un bussines, aducând un specialist să le vorbească celor interesaţi.

Aşadar, mâine şi poimâine, giurgiuvenii pot afla cum pot atrage fonduri substanţiale, de până la 23.000 de euro, de la Guvern, prin Ministerul Economiei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!