Social

De la copii pentru copii

Au pregătit haine şi jucării şi le-au oferit cadou copiilor de la casa de tip familial Andrei. Mai mulţi prichindei de la Grădiniţa numărul 2 din municipiul Giurgiu au făcut miercuri, 30 martie, o bucurie semenilor lor.Poate fi vorba şi despre un fel de schimb de experienţă. Unii învaţă să se joace cu micuţi care beneficiază de asistenţă socială, iar aceştia din urmă se bucură de atenţia noilor lor prieteni.

Astfel, câţiva preşcolari ai grupei pregătitoare de la Grădiniţa numărul 2 au mers săptămâna trecută încărcaţi cu daruri pentru copiii cu handicap de la Casa Andrei. Preşcolarii le-au pregătit acestora haine şi jucării, dar au şi susţinut un mini-spectacol.

„Eu am o colaborare de excepţie cu această unitate, părinţii copiilor au fost de acord cu activitatea, am pregătit pachete cu haine şi jucării pe care le-am oferit cu toată dragostea, iar colectivul din această unitate le-au primit cu bucurie. Vom continua acţiunile cu copiii şi personalul din Casa Andrei”, ne-a spus educatoarea grupei care a dus cadourile copiilor instituţionalizaţi, Felicia Greta Apetrei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!