Politic

Declaraţiile liderului PDL Marin Anton, la concurenţă cu basmele lui Hans Christian Andersen

Nu este prima dată când unii politicieni ai puterii îşi arogă merite pe care nu le au. Într-una din ultimele conferinţe de presă ale PDL Giurgiu, liderul democrat-liberal Marin Anton a facut o declaraţie cel puţin amuzantă… dacă realitatea nu ar fi tristă! Marin Anton, preşedinte PDL Giurgiu – „De când sunt, şi sunt de un an şi două luni la conducerea PDL Giurgiu, de noi, de PDL şi de mine se leagă aducerea unei sume de peste 200 milioane de euro în Giurgiu, în diverse proiecte. Eu personal nu am ţinut cont de culoarea politică în momentul când a fost vorba de proiecte pe care giurgiuvenii le-au avut în lucru. Le-am promovat în toate mediile şi mai ales în guvern.”

Pentru a verifica spusele domnului Anton cu privire la valoarea proiectelor de investiţii în judeţul Giurgiu, am apelat la conducerea unei instituţii renumite, chiar la nivel naţional, pentru numărul de proiecte europene câştigate şi implementate, în diverse domenii. Ne referim la instituţia Consiliului Judeţean.

Dumitru Beianu, preşedinte Consiliul Judeţean Giurgiu„200 de milioane de euro? A făcut dânsul demersuri? Probabil domnul Marin Anton s-a gândit să facă glume de sărbători şi să ne binedispună pe această temă extrem de sensibilă. Nu ştiu la ce s-ar putea referi dumnealui concret. Ce pot să vă spun este că instituţia Consiliului Judeţean are până în acest moment proiecte în implementare de aproximativ 80 milioane de euro şi nu există nicio dovadă, cât de mică, cum că domnul Marin Anton ar fi avut vreo implicare în primirea acestor sume. Sunt probabil proiecte viitoare pe care le are dumnealui, în intenţie să le aplice, să le propună, deşi liniile de finanţare s-au cam închis până în 2013.”

Dacă domnul Marin Anton crede în continuare, cu tărie, că totuşi proiectele aduse de domnia sa în judeţul Giurgiu se ridică la 200 milioane de euro, atunci poate le şi enumeră în următoarea conferinţă de presă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!