La zi

Deputatul giurgiuvean LILIANA CIOBANU reacţionează la acuzaţiile ANI

liliana

După ce, în cursul dimineţii, ANI dădea publicităţii un comunicat conform căruia deputatul giurgiuvean Liliana Ciobanu ar fi fost găsită în stare de incompatibilitate, pe o perioadă de un an şi jumătate, Liliana Ciobanu reacţionează, tot prin intermediul unui comunicat de presă:

“Am aflat astăzi cu uimire şi neplăcută surprindere, din mass media, că am fost menţionată de Agenţia Naţională de Integritate ca fiind în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 24 iunie 2014, timp în care aş fi deţinut funcţia de administrator al unei societăţi comerciale, în acelaşi timp cu calitatea de deputat. Din comunicatul furnizat presei de ANI rezultă că aş fi fost informată despre declanşarea anumitor proceduri împotriva mea din partea instituţiei menţionate, fapt total neadevărat.

Pentru a lămuri situaţia, vreau să aduc la cunoştinţa alegătorilor mei şi tuturor cetăţenilor judeţului Giurgiu următoarele:
1. Nu am fost notificată nicioadată şi în niciun fel de către Agenţia Naţională de Integritate referitor la faptul că aş fi acuzată de incompatibilitate. Nu am fost informată nici direct, nici indirect, nu mi s-a transmis nicio adresă sau convocare. Nici personal, nici telefonic, nici prin e-mail sau prin orice altă formă de corespondenţă.
2. În perioada reclamată de ANI, şi, de altfel, în toată perioada de după validarea mandatului meu de deputat şi până în prezent, nu am deţinut calitatea de administrator la nici o societate comercială.
3. M-am adresat astăzi Agenţiei Naţionale de Integritate, informând instituţia că nu am fost contactată niciodată de vreun inspector sau alt salariat pentru a mă anunţa că aş fi suspectă de vreo faptă care ar aduce atingere legilor în vigoare. De la Departamentul de Comunicare am fost anunţată că voi fi contactată de un inspector de caz, însă ulterior nu am fost căutată de nimeni din partea ANI.

Subliniez că îmi rezerv dreptul de a acţiona în consecinţă, pe căile legale existente, după ce ANI va prezenta un raport oficial care să probeze respectiva acuzaţie, repet, una nefondată şi total nejustificată.

Deputat de Giurgiu, 23 ianuarie 2015
LILIANA CIOBANU

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!