Actualitate La zi Politic

Deși a preluat de curând presedinția Consiliului Județean Giurgiu, liberalul Dumitru Beianu se implică!

Dumitru Beianu, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, sprijina eforturile cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu confruntate cu un număr tot mai mare de persoane infectate cu COVID-19.

„Situație îngrijorătoare la Spitalul Județean, in privința persoanelor infectate cu Sars-CoV 2, evoluția cazurilor fiind, dincolo de fluctuații, in evidentă creștere.Dincolo de aprecieri sincere pentru activitatea personalului, susținerea obligatorie s-a concretizat in achiziționarea altor 4 containere care asigura condiții bune bolnavilor din UPU, dar și alte 20 de concentratoare de oxigen, sosite astăzi, indispensabile suferinzilor cu probleme de respiratie. Suplimentar, se procedează la repararea și conexarea conductei de alimentare cu oxigen, in lupta zilnică pentru amenajarea unui număr cât mai mare de paturi.

Nu ratez ocazia de a recomanda, cu maxima preocupare, respectarea stricta a regulilor și a sfaturilor venite dinspre specialiști și autorități, singurii in măsura sa cunoască, sa interpreteze și sa facă recomandări obiective”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!