Actualitate

GÂNDURI LA FINAL DE AN

la-multi-ani-2015

„Sărbătorile de sfârşit de an s-au apropiat cu toată bucuria ce însoţeşte trecerea într-un nou an  în care cu toţii aşteptăm ca speranţele şi dorinţele să se împlinească. Tuturor, colaboratorilor, cititorilor şi telespectatorilor , le dorim un An Nou cu multă bucurie! În ceea ce ne priveşte, promitem ca, în 2015, să facem tot ce depinde de noi pentru a fi la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră!”

Redacţiile „Informaţia de Giurgiu” şi  VALAHIA TV

 „2014 a fost anul marilor schimbări, un an cu bune şi cu rele. În 2015 avem nevoie de linişte, de unitate, de consens şi de un an mult mai bun, în care să înţelegem că trebuie să luăm cele mai bune decizii. De asemenea, trebuie să aducem un aer proaspăt şi în politică şi în orice domeniu, mai ales că semnalul a fost prea puternic ca să-l ignorăm, odată cu succesul înregistrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Pentru noi toţi e important să continuăm proiectul pe care preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis l-a început în campanie. Este important să facem un alt fel de politică, să vorbim despre decizii colective reale în politică, dar şi de nevoia reală de comunicare interinstituţională. Anul care vine să vă aducă sănătate, bucurii şi realizări. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”
Dumitru Beianu, preşedinte Organizaţia Municipală a PNL Giurgiu
  „Dacă 2014 a fost un an bun, 2015 cu siguranţă va fi unul  mult mai bun, iar eu voi face tot ceea ce îmi stă în putere să duc această misiune la bun sfârşit, în serviciul locuitorilor comunei Colibaşi.  2015 va fi un an în care vom consolida ceea ce am început. În egală măsură va fi și un an plin de începuturi trainice pentru viitor, un viitor pe care să îl clădim împreună și tot împreună să ne bucurăm de el.  Să aveţi sărbători pline de optimism, încredere și sănătate și un An Nou plin de bucurii!”

Constantin Stoica, primarul comunei Colibaşi

 „Vă doresc tuturor un an 2015 plin de  belşug. Fie ca toate visele pe care le aveţi în aceste zile magice să se împlinească, iar Anul Nou să vă aducă fericire şi sănătate alături de cei dragi. La mulţi ani! 2015 să fie un an al împlinirilor, cu toţii să fim încrezători în viitor!”

Dumitru Marcu, primarul comunei Găujani

 „La cumpăna dintre ani vă doresc multă sănătate, prosperitate, gânduri bune şi multe realizări în 2015. Noul an să ne găsească mai zâmbitori, mai curajoşi şi mai optimişti în viitorul comunităţii pe care o iubim. Sfintele Sărbători să ne călăuzească paşii şi gândurile spre o colaborare cât mai bună şi sinceră la realizarea tuturor obiectivelor propuse pentru anul 2015”.

Constantin Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpaţi

 „Acum, la cumpăna dintre ani, vă mulţumesc vouă, concetăţenilor mei, pentru modul în care înţelegeţi să mă susţineţi şi să-mi fiţi alături. Fiecare dintre noi avem aspiraţii şi vreau ca noul an în care vom păşi să ne aducă tuturor împliniri deosebite, multă sănătate, fericire şi dragoste faţă de semenii noştri. Un An Nou binecuvântat!”

Dănuţ Daia, primarul comunei Gogoşari

 „A fost un an dificil din punct de vedere politic, dar şi pentru cetăţeni. Din fericire, prin rezultatul votului din 16 noiembrie lucrurile au căpătat şi o notă de speranţă pentru anii care vin. Să aveţi un an bun, fericire, sănătate, împliniri personale și profesionale, iar lumina sărbătorilor să vă însoțească în fiecare moment al Noului An! La multi ani, 2015!”

Tudor Florea, primarul comunei Grădinari

 „Vă doresc tuturor  multă sănătate, un an mai bun, să-i aveţi aproape pe toţi cei la care ţineţi şi pe care ştiţi că vă puteţi baza întotdeauna. Noul An să aducă gânduri bune şi multă sănătate tuturor locuitorilor comunei Hotarele, dar şi colaboratorilor noştri dragi. La mulţi ani, 2015!”

Silvian Manea, primarul comunei Hotarele

 „A mai trecut un an, un an în care am întâmpinat şi greutăţi, dar am avut şi bucurii, un an care poate mulţi dintre noi am fi vrut să fie altfel, cu mai multe împliniri, cu mai multe realizări. Doresc ca anul 2015 să ne aducă tot ceea ce ne-am fi dorit în acest an şi nu s-a putut, dar mai presus de realizări, împliniri vă doresc tuturor consătenilor, conjudeţenilor multă pace, sănătate şi linişte sufletească.   Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi. La mulţi ani!”

Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni

 „2014 a fost un an care pentru fiecare dintre noi a adus bucurii, împliniri, dar şi noi provocări. Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o în acest an şi sper că împreună vom începe cu dreptul anul 2015.  Vă doresc multe bucurii, vouă şi celor dragi şi îmi doresc ca toate planurile măreţe pe care vi le-aţi propus în anul 2015 să se materializeze! La mulţi ani!”

Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!