La zi

Incendii la gospodării şi pe câmpuri, dar şi misiuni mai puţin obişnuite pentru pompieri

Peste 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată arşi, mai multe anexe gospodăreşti făcute scrum, dar şi o intervenţie mai puţin obişnuită. Pompierii giurgiuveni nu au avut un week-end tocmai liniştit. Primul eveniment care le-a dat bătai de cap s-a petrecut sâmbătă, 30 iunie,la Bălănoaia, acolo unde un câine a căzut într-o fântână dezafectată. Animalul a fost însă salvat, după o intervenţie ce a durat minute bune.

Tot sâmbătă, peste 300 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi alte 800 de kilograme de gunoi menajer au ars într-un incendiu ce a izbucnit în satul Onceşti, comuna Stăneşti, iar cei care au reuşit să stingă focul au fost pompierii de la detaşamentul Giurgiu.

Mai apoi, duminică, de această dată în comuna Izvoru, un incendiu a izbucnit la o gospodărie.Au fost mistuite o magazie, un grajd, sute de snopi de coceni, zeci de kilograme de lemne de foc şi au fost afectate mai multe utilaje agricole. Potrivit reprezentanţilor ISU, în acest caz, focul a fost pus intenţionat. Tot duminică, la Comana, au ars peste 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, iar la Bucşani, într-un incendiu produs într-o curte, focul a mistuit 4 tone de furaje de orz.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!