Politic

Iohannis îi cere lui Ponta să-şi clarifice situaţia

iohannis craiova

După ce preşedintele Traian Băsescu a declarat deunăzi că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE între 1997 şi 2001, candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, i-a solicitat actualului premier să-şi clarifice statutul.

”În spaţiul public s-au spus lucruri grave şi s-au făcut afirmaţii care ridică mari semne de întrebare asupra trecutului unuia dintre candidaţii la preşedinţia României, în speţă a domnului Victor Ponta. Având în vedere că aceste afirmaţii sunt de o gravitate deosebită, ele nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi muşamalizate şi nu pot fi scoase din dezbaterea publică.

Îi solicit domnului Victor Ponta să clarifice în faţa naţiunii situaţia domniei sale şi să facă lumină în această chestiune. Îmi amintesc că la Craiova, la lansarea sa, a spus că este un om liber. În opinia mea, domnul Ponta nu poate fi preşedintele României. Preşedintele României nu poate fi un om duplicitar, manevrat. Eu cred că preşedintele României ar trebui să fie al românilor, nu al unor structuri, nu al unor găşti de partid. Preşedintele României ar trebui să fie un om liber. Eu sunt un om liber, Ponta nu este, Victor Ponta este un om manevrat.”, a declarat liderul PNL, Klaus Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!