Actualitate

Ion Mateescu este, din nou, validat în Consiliul Judeţean

mateo

Un jurământ „cu repetiţie”. De asta a avut parte Ion Mateescu, liberalul care ar trebui să îl înlocuiască în Consiliul Judeţan pe colegul său, Valentin Grecu, care a demisionat cu luni de zile în urmă.

Mateescu – următorul pe lista PNL – a fost de mai multe ori în centrul atenţiei la CJ, şi asta pentru că s-a tot încercat, prin tot felul de tertipuri, amânarea şi împiedicarea validării sale. Şi dacă, în sfârşit, acesta depusese jurământul şi fusese validat într-o şedinţă anterioară, lucrurile nu s-au liniştit, pentru că Prefectura a atacat în Contencios hotărârea de validare a lui Mateescu, ceea ce înseamnă că iarăşi nu mai era consilier.

Ca să iasă din această situaşie, Executivul CJ a propus, în şedinţa extraordinară de marţi, 23 decembrie, mai multe proiecte de hotărâre. Mai întâi, a fost încetată valabilitatea hotărârii de validare a lui Ion Mateescu, ca şi cea prin care Mateescu era numit în Comsia economică. Apoi, după ce ambele proiecte au fost aprobate de consilieri prezenţi, a fost propus un alt proiect, care îl vaşlida din nou în funcţia de consilier pe acelaşi Ion Mateescu.

Comisia de validare a analizat dosarul şi şi-a dat „ok” -ul, s-a votat secret şi Mateescu a fost validat, după care a depus – din nou – jurământul. Prin urmare, Ion Mateescu este cel mai nou consilier judeţean. Asta dacă nu cumva Prefectura va găsi din nou vreun „nod în papură” şi va ataca şi această hotărâre.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!