Social

Li s-a făcut rău în timpul examenului de Bacalaureat

Trei dintr-o lovitură! Doi tineri candidaţi la Bacalaureat şi o profesoară, de la acelaşi centru de examinare, amenajat la Liceul de Marină din municipiul Giurgiu, au pus pe jar Ambulanţa şi SMURD-ul, după ce li s-a făcut rău în timpul examenului. Totul s-a întâmplat vineri, 6 iulie, în jurul orei 11.00.

Unul dintre tineri, un giurgiuvean în vârstă de 20 de ani, a şi leşinat, şi a ajuns ulterior la spital pentru îngrijiri medicale, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, locotenent Gabriela Olexiuc.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, asistent şef Rodica Cărăbaş, ne-a spus că, în acest moment, tânărul este în stare bună.

Pentru că nu a reuşit să finalizeze ultima probă a Bac-ului, cea la alegere a profilului şi specializării, giurgiuveanul a făcut solicitare pentru reluarea examenului în cursul aceleiaşi zile.

Pe de altă parte, referitor la ceilalţi doi cărora li s-a făcut rău, aceştia au primit îngrijiri medicale pe loc de la medicii de pe Ambulanţă şi de la SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu, un singur caz asemănător s-a mai petrecut în timpul Bacalaureatului, când unui tânăr de la Bolintin i s-a făcut rău în sala de examen.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!