Social

Tone de ajutoare de la Câmpulung Muscel au ajuns la Giurgiu

Cinci tone de alimente neperisabile au ajuns în două comune din judeţul nostru, luni, 20 februarie, produsele fiind strânse la Câmpulung Muscel şi donate giurgiuvenilor de primarul din localitatea menţionată, liberalul Călin Andrei. Sute de familii din Singureni şi Mihai Bravu au primit ulei, conserve, zahăr, orez, pâine şi dulciuri.

Primele tone de alimente au ajuns mai întâi la Singureni. La acţiunea de distribuire a ajutoarelor au participat purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, şi vicepreşedintele organizaţiei liberale giurgiuvene, Dumitru Gavrilă.

„Săptămâna trecută, m-a sunat prietenul meu, primarul din Câmpulung Muscel, liberalul Călin Andrei, care m-a întrebat dacă am avut probleme în judeţ din cauza căderilor masive de zăpadă. I-am spus că am avut mai multe comune sinistrate, aşa că a decis să ne trimită ajutoare pe care le-am distribuit în două comune. Doresc să îi mulţumesc domnului Andrei pentru că a fost alături de noi, aşa cum şi noi am ştiut, ca giurgiuveni, să devenim solidari cu românii afectaţi de inundaţiile de acum trei ani. La Giurgiu au venit acum şi doi consilieri locali ai municipiului Câmpulung, care s-au declarat impresionaţi de zăpada căzută în zonele unde am dus ajutoarele”, ne-a spus Dumitru Gavrilă.

Autorităţile din Singureni au dat asigurări că alimentele vor ajunge la persoanele defavorizate din comună. Pe de altă parte, gestul liberalilor din Câmpulung a adus recunoştinţă din partea giurgiuvenilor.

„Îi mulţumesc primarului din Câmpulung, dar şi vicepreşedintelui Dumitru Gavrilă, care s-a implicat pentru a sprijini comunitatea noastră. Suntem cam a treia comună din judeţ, ca număr de asistaţi social şi astfel, sunt de mare folos ajutoarele primite. Alimentele vor ajunge la toate familiile foarte sărace”, ne-a spus viceprimarul din Singureni, Marian Pătuleanu.

Sute de kilograme de zahăr, orez, sute de litri de ulei, sute de cutii de conserve, pate şi carne au fost transportate lunea trecută, şi la Mihai Bravu.

„Mulţumim pentru solidaritate celor din Câmpulung Muscel. Aici este diferenţa pe care o simt şi o văd, între faptul că ceea ce vine de la o comunitate către altă comunitate înseamnă altceva decât ceea ce vine de la un partid la alt partid. Cred că oamenii care au suferit nu au săpat cu carnetul de partid, indiferent de ce culoare ar fi avut. Cred că ceea ce este foarte necesar în aceste momente este căldura inimilor oamenilor care face să fie aproape unii de alţi, indiferent de distanţele geografice”, a spus Ionel Muscalu.

 „Le mulţumesc colegilor liberali şi edilului din Câmpulung pentru sprijin. Într-adevăr, aici, la Mihai Bravu, am avut o situaţie deosebită, din cauza zăpezii foarte mari. Ne-am descurcat foarte greu. Vreau să le mulţumesc şi colegilor liberali de la Giurgiu, iar ajutoarele le vom trimite tuturor sătenilor defavorizaţi din punct de vedere financiar”, a spus Dogaru.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!