Actualitate La zi Sport

Liceeni giurgiuveni, într-o competiţie dedicată lui Narcis Coman

1463306_675766945789642_908586668_nAu avut un succes răsunător cu a lor campanie „Dăruieşte o carte!”, reuşind să strângă peste 1.400 de volume pe care le-au dus la mai multe biblioteci din judeţ. Acest lucru i-a motivat, se pare, aşa că, tinerii liberali din municipiul Giurgiu mai demarează o acţiune pentru semenii lor.
De data aceasta, ei abordează şi domeniul sportului, iar asta înseamnă că cei de la TNL Giurgiu vor organiza, sâmbătă 23 noiembrie, o competiţie fotbalistică pentru liceeni.
„După campania “Dăruieşte o carte” unde am avut ca prioritate educaţia, tinerii liberali giurgiuveni se orientează către un alt domeniu important şi necesar în viaţa tuturor, şi anume sportul. Pentru că noi conştientizăm utilitatea sportului în menţinerea sănătăţii, dar şi efectul său motivaţional la nivel de spirit de echipă, vrem să încurajăm tinerii să investească timp în activităţile sportive”, se arată într-un comunicat al organizaţiei menţionate.
Liderul organizaţiei municipale a TNL Giurgiu, Emil Epure, anunţă că deja au confirmat că vor participa tineri de la toate unităţile de învăţământ(licee) din oraş, iar fotbaliştii vor fi grupaţi în câte trei echipe. Cel mai interesant este că acest concurs este dedicat renumitului Narcis Coman al cărui nume îl şi poartă, de altfel.
Cea mai bună echipă va primi Cupa TNL, însă echipamente sportive, cupe şi diplome vor fi pentru toţi participanţii.
Competiţia va avea loc, aşadar, sâmbăta aceasta, de la ora 09.00 şi se va încheia la ora 17.00, fiind găzduită de sala de sport a Şcolii Generale Nr. 5 din municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!