Politic

PNL este favorit detaşat în comuna Ulmi

•Viceprimarul Nicolae Petre şi preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu, sunt primii în topul preferinţelor locuitorilor din Ulmi

Sâmbătă, 24 martie, în comuna Ulmi au avut loc şedinţe de alegeri pentru structurile de conducere ale Organizaţiei Femeilor Liberale şi Organizaţiei Tineretului Liberal din comună. A fost, de fapt, vorba despre constituirea unor structuri noi şi puternice, atât în cazul femeilor liberale, cât şi în cazul tinerilor membri ai PNL.

În ceea priveşte întrunirea femeilor liberale, aceasta a fost coordonată de Daniela Neagu – preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Giurgiu şi de Elsa Joantă – secretar al acestei organizaţii. După ce Daniela Neagu a prezentat cele mai importante informaţii despre statutul şi priorităţile pe care şi le asumă OFL la nivel naţional, dar şi în judeţul Giurgiu, au fost organizate alegeri la care au participat cele 39 de membre PNL venite la întrunire. În urma alegerilor, în funcţia de preşedinte al OFL Ulmi a fost desemnată Mioara Ivan, vicepreşedinţi – Ionela Badac şi Niculina Gheorghe, iar membri în Biroul Politic – Laura Dobre, Ecaterina Mitroi, Steluţa Pană, Vali Nela Pană, Nela Răduţă şi Geanina Stoica.

Alegeri au fost organizate şi la nivelul Tineretului Liberal din Ulmi, a cărei întrunire a fost coordonată de Ionel Muscalu, preşedinte al TNL pe judeţ. Şi de data aceasta numărul mare de participanţi a arătat succesul de care se bucură la Ulmi formaţiunea liberală. Tinerii liberali din Ulmi au decis să îl aleagă în funcţia de preşedinte pe Dragoş Ivan, un tânăr care s-a remarcat în special prin spiritul său de iniţiativă, precum şi să desemneze câte un vicepreşedinte pentru fiecare din cele opt sate ale comunei.

Cele două evenimente de sâmbătă, 24 martie, s-au constituit, în acelaşi timp, într-o amplă adunare ad-hoc a sute de membri şi simpatizanţi PNL din comună, în cadrul căreia a fost evidenţiat sprijinul de care se bucură viceprimarul Nicolae Petre, candidat la funcţia de primar la alegerile din 10 iunie, precum şi preşedintele Dumitru Beianu, cel care va candida pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean. Nu în ultimul rând, aceeaşi simpatie şi susţinere au manifestat-o localnicii şi pentru reprezentanţii Biroului Politic Judeţean prezenţi la Ulmi cu această ocazie: senatorul Vasile Mustăţea, Gheorghe Spoială, Ioan Viorel Teodorescu şi Marian Măroiu – vicepreşedinţi ai PNL Giurgiu.

Mai trebuie menţionat că la eveniment au participat şi primarii Gabriel Lixandru din Cosoba şi Viorel Iosif din Săbăreni, buni prieteni şi colaboratori ai viceprimarului Nicolae Petre.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!