La zi

Primarii liberali din judeţul Giurgiu, apreciaţi şi la Bruxelles

În perioada 27-29 februarie, o delegaţie formată din reprezentanţi ai administraţiei liberale din judeţul Giurgiu a efectuat o vizită la Parlamentul European, la invitaţia europarlamentarului PNL Cristian Buşoi. Din delegaţie au făcut parte 10 primari şi viceprimari liberali din judeţ şi doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Dumitru Gavrilă – vicepreşedinte şi Ionel Muscalu – administrator public al judeţului.

Deplasarea a fost o bună ocazie pentru ca reprezentanţii administraţiei judeţene şi locale să îşi completeze şi să îşi perfecţioneze cunoştinţele despre mecanismele de funcţionare a structurilor Uniunii Europene, dar şi un prilej pentru a demonstra seriozitatea şi valoarea liberalilor din judeţul Giurgiu, aflaţi în funcţii administrative. „Mă bucur că am avut prilejul să vizitez Parlamentul European alături de colegii mei, pot să spun că a fost o vizită utilă pentru noi. Adresez mulţumiri pe această cale d-lui deputat Cristian Buşoi, care a adus astfel o recunoaştere a valorii echipei liberale de la Giurgiu”, ne-a declarat Dumitru Gavrilă. „Pot să spun că echipa cu care am fost la Bruxelles s-a dovedit una extrem de serioasă şi sunt mândru că am avut alături astfel de oameni. Am făcut o bună impresie oficialilor cu care ne-am întâlnit iar asta datorită membrilor delegaţiei, primari şi viceprimari de valoare, în special oameni serioşi”, arăta la rândul său Ionel Muscalu.

Deplasarea delegaţiei liberale la Bruxelles face parte dintr-un program finanţat de Parlamentul European, acesta asigurând toate cheltuielile. În speţă, fiecare europarlamentar, indiferent de naţionalitate, are dreptul să invite anual 110 persoane care să viziteze legislativul european.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!