Actualitate

Rugăciunile la Sfântul Haralambie fac minuni pentru cei bolnavi!

Biserica-Sf-HaralambieSărbătoare mare, miercuri, pentru creștinii ortodocși. Rugăciunea pe care toți o rostesc în ajun. Miercuri, pe 10 februarie, este pomenit Sfântul Haralambie, mare făcător de minuni și tămăduitor de boală, este bine să ne rugăm la el în ajunul sărbătorii. Rugăciunile la Sfântul Haralambie fac minuni pentru cei bolnavi.

„Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte această rugăciune pe care cu umilinţă ți-o aducem şi ne izbăveşte din toate necazurile! Deşi suntem bolnavi și nevrednici milostivirii tale pentru păcatele noastre cele multe şi grele pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit. Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de toate bolile şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată. Amin!”.

Înmunicipiul Giurgiu, Biserica cu hramul Sf. Haralambie s-a pregătit pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe enoriaşi. An de an, sute de giurgiuveni vin şi asistă la slujba oficiată de preoţi la Biserica din cartierul Istru. Şi pentru că în zonă sunt multe persoane nevoiaşe, preoţii de aici au pregătit pachete cu alimente pentru aceştia.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!