La zi

S-a rezolvat problema celor 11 trasee de transport în comun din judeţ

cjgGata cu mersul pe jos până la şcoală în cazul elevilor din mai multe comune ale judeţului Giurgiu. Consilierii Judeţeni au aprobat, vineri, 28 iunie, în şedinţă, un proiect de hotărâre ce vizează atribuirea unei societăţi a 11 trasee de transport persoane.

 Reuniţi într-o şedinţă de îndată, consilierii judeţeni au avut pe ordinea de zi un singur punct, respectiv cel ce vizează, în primul rând, înlocuirea unui autobuz cu 32 de locuri cu un microbuz de 10 locuri, pe traseele Hotarele-Giurgiu, Chiriacu-Giurgiu, Bolintin Vale-Giurgiu şi Giurgiu-Frăteşti.

Totodată, a fost aprobată în unanimitate atribuirea a 11 trasee societăţii Mototolea Com Serv, după renunţarea a efectuarea acestui serviciu de către SC Gitour SA. Rutele sunt: Chiriacu-Giurgiu, Hotarele-Giurgiu şi traseele care pornesc de la Giurgiu şi ajung la Frăteşti, Ghizdaru, Slobozia, Pietrele, Putineiu, Cetatea, dar şi Bolintin Vale-Giurgiu şi Giurgiu-Vedea.

Cel mai activ dintre consilierii judeţeni, Constantin Buduru, a fost cel care s-a interesat ce preţuri va practica transportatorul, dacă vor fi păstrate tarifele actuale şi orele fiecărei rute, menţionând: „Chiar dacă acum elevii şi profesorii sunt în vacanţă, pentru ei fiind cele mai importante mijloacele de transport, sunt mulţi comercianţi care trebuie să îşi transporte mărfurile şi este bine ca preţurile să fie păstrate!”.

Secretarul judeţului, Florian Dinu, i-a răspuns consilierului Partidului Ecologist că preţurile biletelor vor fi chiar mai mici, iar orarul va fi acelaşi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!