Economic La zi

Sute de pachete de ţigări, confiscate în vama Giurgiu

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit ascunse şi nedeclarate, pe bancheta din spate şi în portbagajul unui autoturism, în mai multe genţi de voiaj, 18.000 ţigarete pe care un cetăţean sirian intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 
Cei de la ITPF Giurgiu au anunţat marţi, 21 ianuarie, că pe 20 ianuarie, la ora 09.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Mercedes, cetăţeanul sirian Zakaria A., în vârstă de 49 ani.
„Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagajul autoturismului, în mai multe genţi de voiaj, 18.000 ţigarete fără marcaje fiscale. Persoana în cauză a declarat că a cumpărat ţigările dintr-un bazar din Istanbul – Turcia contra sumei de 1.700 dolari, cu scopul de a le comercializa în pieţele din Bucureşti”, anunţă Poliţia de Frontieră.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 9.000, lei a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!