Actualitate

Verificări în unitățile de tip catering

„În baza Ordinului Prefectului județului Giurgiu, privind constituirea unei comisii mixte de control, au fost verificate aspecte privind respectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor la pregătirea alimentelor furnizate unor cămine pentru bătrâni și cămine pentru copii.

Inspectorii DSVSA Giurgiu, cu ocazia verificarii unei unități, înregistrată sanitar veterinar și pentru siguranta alimentelor ca unitate tip catering, au identificat încălcări ale legislatiei sanitare veterinare privind demonstrarea trasabilitatii produselor si a normelor de depozitare ale produselor alimentare.

Ca urmare, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 lei și au fost confiscate 599 kg de produse alimentare, a căror proveniență nu s-a putut demonstra.

Totodată, fost emisă o Ordonanță de suspendare a activității unității de catering, începând cu data de 22.02.2020″, se arata intr-un comunicat al DSVSA Giurgiu, semnat de DIRECTOR EXECUTIV, Dr. LOREDANA- LAVINIA PIȚURU.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!