Actualitate

Zeci de giurgiuveni la Ziua Comunei Stoeneşti

Muzică şi dans, voie bună şi o atmosferă de sărbătoare. Aşa a fost joi, 2 iunie, la Stoeneşti. Săteni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, demnitari şi oameni de afaceri, cu toţii au mers săptămâna trecută în localitatea menţionată pentru a fi alături de edili la un eveniment menit să marcheze Ziua Comunei. Pe scena amplasată într-o zonă deosebit de frumoasă, au urcat atât copii din Stoeneşti, cât şi prichindei din judeţul Ilfov.Atmosfera a fost întreţinută mai apoi de Ansamblul „Doina Dunării”.

Primarul din Stoeneşti, Alexandru Argeşeanu, a avut parte de oaspeţi de seamă la Ziua Comunei pe care o administrează. Astfel, alături de el, a urcat pe scenă pentru a le ura sătenilor La Mulţi Ani, conducerea Consiliului Judeţean,

„Tot ceea ce se întâmplă astăzi aici, demonstrează că oamenii îşi trăiesc viaţa şi că nu ratează, nici în an de criză financiară, ocazia de a cinsti numele comunei, eroii săi, şi, în acelaşi timp, tot ce are mai bun acest judeţ”, le-a spus sătenilor preşedintele Dumitru Beianu.

Edilul a vorbit şi despre Drumul Judeţean 603, afirmând că este căutată o sursă de finanţare pentru această cale de acces. Până când acest deziderat al cetăţenilor şi al autorităţilor va deveni realitate, Direcţia Judeţeană de Transport a reuşit să facă drumul respectiv practicabil.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Gavrilă, a afirmat:

„Vreau să vă mulţumesc pentru că sunteţi aici în număr atât de mare. Tot atâţia să fiţi aici şi anul viitor, când ne vom bucura cu toţii, şi atunci să ne trageţi de urechi dacă instituţia pe care o reprezint nu a reuşit începerea asfaltării DJ 603”, a spus Gavrilă.

A luat cuvântul şi administratorul public al judeţului, Ionel Muscalu. „Ţinem la această comunitate şi ţinem la oamenii de aici. Nu suntem nici pentru prima dată la dumneavoastră în comună şi cu certitudine nu va fi ultima oară când ne vom afla în mijlocul dumneavoastră şi cu alte ocazii”, a spus Muscalu.

La eveniment a fost prezent şi senatorul liberal Vasile Mustăţea. „Vă mărturisesc că de fiecare dată când am venit aici, am venit cu cea mai mare plăcere, iar astăzi mă simt chiar extraordinar, de parcă aş fi la mine acasă, la Vedea. Îmi aduc aminte că şi acolo aveam un islaz frumos ca acesta şi îl felicit pe domnul primar că a ales această locaţie pentru a organiza Ziua Comunei”, a opinat senatorul liberal.

Oamenii au rămas să se distreze de ziua lor până seara, târziu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!