Social

Alexandru Iancu are nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni un copil sănătos

Alexandru Iancu, 12 ani, acuză probleme de vedere şi dureri de cap, dar problema lui de sănătate nu a putut fi rezolvată, din păcate, la oflalmologie. În urma unui examen tomograf sugerat de un medic, familia copilului a primit un răspuns dramatic: tumoră craniană în regiunea pineală. Numai părinte să nu fii, spune o vorbă din bătrâni când vine vorba despre suferinţele copilului tău. Asta au simţit pe propria piele părinţii lui Alexandu Iancu, un băiat de numai 12 ani din Giurgiu, care până acum aproximativ o lună părea un elev obişnuit din clasa a VI-a, de la Şcoala Academician Marin Voiculescu.

Neobişnuitul a venit în momentul în care băiatul şi familia sa au aflat că trebuie să ducă o luptă crâncenă pentru a scăpa din ghearele unei boli necruţătoare. De atunci, părinţii lui Alexandru nu mai au linişte şi vor să facă tot ce este posibil pentru ca băiatul să se facă bine. Deşi, în prezent, copilul este sub observaţia şi tratamentul medicilor din România, cele mai mari şanse i le dau medicii din Germania. Şi de parcă boala şi suferinţa nu erau de ajuns, în povestea lui Alexandu intervine şi neputinţa şi imposibilitaea unor părinţi de a-i asigura, de unii singuri, tratamentul. Doar pentru analizele şi tratamentul incipient, familia Iancu are nevoie de circa 15.000 de euro, bani pe care nu îi au, dar pe care îi pot avea cu ajutorul nostru, al tuturor, pentru ca pe 23 noiembrie să ajungă în Germania pentru analize. Dacă fiecare locuitor al acestui oraş ar dona un euro, s-ar strânge circa 69.345. Aşadar, 15.000 de euro nu ar trebui să reprezinte un target imposibil.

Amintiţi-vă de cazul Mirunei Prodan pentru care s-a strîns uimitoarea suma de 50.000 de euro. Orice persoană care vrea să-l ajute pe Alexandru poate dona orice sumă de bani în conurile afişate pe ecran. Şi tu poţi fi un înger păzitor pentru Alexandru!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!