Social

Biletele pentru spectacolul umanitar în beneficiul micuţei Ruxandra Lungu, vândute în numai două zile

Un spectacol de excepţie, cu nume mari ale folclorului românesc – şi nu numai – asta promit organizatorii celor peste 300 de giurgiuveni care au cumpărat bilete. Este vorba despre spectacolul umanitar „Copilaşul mamii drag”, organizat pentru salvarea micuţei Ruxandra Lungu, al cărei caz l-aţi putut urmări, în ultimele săptămâni, la postul nostru de televiziune.

Elisabeta Turcu, Mioara Velicu, Edi Leancă, Marioara Man Gheorghe, dar şi Veta Biriş sau soprana Felicia Filip sunt doar câţiva dintre artiştii ce au răspuns prompt şi cu bucurie apelului făcut de Lili Clement. Iar numele de pe afişul spectacolului nu i-au lăsat indiferenţi pe giurgiuveni, care au cumpărat cele peste 300 de bilete în numai două zile.

Deşi lista soliştilor ce vor evolua în acest spectacol este una lungă, toţi au confirmat că vor veni miercuri la Giurgiu şi vor cânta, din suflet, pentru salvarea Ruxandrei.

Şi pentru că biletele s-au vândut ca pâinea caldă, organizatorii speră că banii adunaţi din acestea, alături de donaţiile ce pot fi făcute în timpul spectacolului, vor acoperi suma necesară Ruxandrei pentru a pleca la clinica din Turcia, unde medicii ar putea găsi o soluţie pentru cazul micuţei.

Aşadar, toată lumea speră că spectacolul de mâine, care, cu siguranţă, va fi un adevărat regal de folclor autentic românesc, îţi va atinge scopul şi se vor strânge fondurile necesare tratamentului micuţei. Spectacol începe la ora 18, urmând a avea o durată de peste 3 ore şi se va desfăşura la Ateneul Nicolae Bălănescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!