Politic

Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu: „Giurgiu este un judeţ care a înţeles ce înseamnă democraţia şi a dovedit-o la Referendum!”

Niculae Bădălău le-a mulţumit marţi, 31 iulie, tuturor primarilor şi preşedinţilor organizaţiilor judeţene ale partidelor ce alcătuiesc USL pentru implicarea la Referendum, dar mai ales cetăţenilor acestui judeţ. El a opinat că giurgiuvenii au dat dovadă de maturitate ieşind în număr mare la vot.

„Giurgiu este un judeţ care a înţeles ce înseamnă democraţia, respectul faţă de sine şi de semeni, care a înţeles că Băsescu trebuie să plece pentru că nu mai respectă poporul!”, a declarat Bădălău.

În acelaşi timp, liderul social-democraţilor giurgiuveni a spus că este foarte mulţumit de activitatea primarilor PSD în ceea ce priveşte referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

„Niciun primar PSD nu a fost sub 50%. PSD a început să îşi formeze şi şi-a format deja o echipă, care, bineînţeles, că va fi îmbunătăţită cu oameni serioşi, atât la nivel de municipiu, judeţ, dar şi în ceea ce priveşte organizaţiile din comune”, a mai spus Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, preşedinte PSD Giurgiu a criticat atitudinea lui Traian Băsescu cu privire la votul de duminică, numindu-l laş pentru că nu ar fi avut curajul să iasă la luptă. Totodată, consideră Bădălău, chiar dacă nu s-a atins pragul de 50% plus 1, Băsescu ar trebui să înţeleagă faptul că aproape 90% din cele 8 milioane de români care au mers la urne au dat un vot negativ, deci nu-l mai vor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!