Sport

Unirea Izvoarele joacă în deplasare meciul din faza a doua a Cupei României

Unirea Izvoarele are meci greu în faza a doua a Cupei României / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro
Unirea Izvoarele are meci greu în faza a doua a Cupei României / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a dat marţi publicităţii partidele celei de-a doua faze a Cupei României. Reprezentanta judeţului Giurgiu, Unirea Izvoarele, va evolua – surpriză! – în deplasare de această dată deşi provine din Liga a IV-a.

Vicecampioana Ligii a IV-a Giurgiu şi totodată deţinătoarea fazei judeţene a Cupei, Unirea Izvoarele, are meci greu săptămâna viitoare în cea de-a doua fază a Cupei României.

Formaţia antrenată de Dorian Gârlea va evolua împotriva echipei teleormănene Unirea Brânceni.

Deoarece ambele formaţii provin din acelaşi eşalon, partida se va disputa nu pe teren neutru ci pe terenul uneia dintre ele.

Conform documentului publicat de FRF jocul este programat pe stadionul „Comunal” din Brânceni, miercuri, 29 iulie, de la ora 17.30.

„În aceasta fază, vor evolua cele 37 de echipe calificate din primul tur plus alte cinci grupări care au evoluat în sezonul trecut al Ligii a III-a. Cele 42 de echipe rezultate au fost împerecheate în 21 de meciuri eliminatorii” se arată în comunicatul FRF.

Cu alte cuvinte echipele au fost „împerecheate”, neavând loc o tragere la sorţi propriu-zisă.

Brânceni a „uscat” Vişina

Unirea Brânceni a ocupat locul 3 în sezonul trecut al Ligii a IV-a Teleorman după Sporting Turnu Măgurele şi FCM Alexandria.

În faza precedentă, Brânceni a făcut scor cu „juniorii” de la CS Vişina Nouă, impunându-se cu 10-1!

Şi Unirea Izvoarele s-a remarcat în prima fază a Cupei României. Giurgiuvenii au eliminat la rândul lor o echipă din Liga a III-a, Urban Titu. Izvoarele a învins cu 5-4 după prelungiri, revenind spectaculos de la 0-4.

Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!